Sport

Odkazy v kategorii Sport jsou řazeny podle bodů. Hlasujte pro své stránky a posuňte se na TOP pozice.
Předběhněte vaší konkurenci, buďte jedničkou sekce Sport. Hlasovat je možné pouze 1x za hodinu.

Zdravé kĺby - všetko čo o potrebujete vedieť

Trápi vás bolesť a ochorenia kĺbov? Chcete sa dozvedieť viac o endoprotéze? Neviete ako vybrať správnu kĺbovú výživu? Zaujíma vás ako sa brániť artróze? Na všetky otázky nájdete odpovede v našom magazíne.

Odkaz Zdravé kĺby - všetko čo o potrebujete vedieť0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Elektrokola | Topkolo.cz

Nejlepší elektrokola v ČR. Topkolo.cz nabízí největší výběr elektro kol v České republice. Nabízíme elektrokola do města i na hory. Neváhejte a podívejte se na naše webové stránky nebo navštivte naši prodejnu.

Odkaz Elektrokola | Topkolo.cz0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Tandemové seskoky, zakladní parašutisti

Nabízíme komplexní tandemové seskoky, zakladní parašutistický výcvik, AFF výcvik, vyhlídkové lety a další zážitky mezi nebem a zemí. Součástí našeho multifunkčního areálu je ubytovací zařízení, kde je možno realxovat.

Odkaz Tandemové seskoky, zakladní parašutisti0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Vzduchovky

Vše o vzduchovkách se dozvíte na webu www.vzduchovky.info: rady a tipy při koupi nové vzduchovky nebo vzduchové pistole. Dále také články o vzduchovkách a střelivu, recenze a diskuzní fórum na téma vzduchovek.

Odkaz Vzduchovky0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Kapitánský průkaz

Nabízíme moderní videokurz sestavený špičkovými českými odborníky, který uchazeči o kapitánský průkaz umožní důkladnou přípravu na předepsané kapitánské zkoušky. Jedná se o moderní učební metodu, která vás časově ani finančně nezatíží.

Odkaz Kapitánský průkaz0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Cyklo dresy XXL

E-shop se zabývá prodejem cyklistických a sportovních dresů. Škrtí Vás cykodres XXXL? Nakupujte u nás. Vybírat můžete z naší široké nabídky stylových a kvalitně zpracovaných letních i zimních cyklistických dresů od velikosti XL až po velikosti 6XL, které nejsou na našem trhu často nabízeny. Veškeré zboží máme skladem.

Odkaz Cyklo dresy XXL0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Fit studio Jana Šimková

Nabízíme pestrou nabídku kurzů spirals, pilatesu, TRX, power yogy či aqua aerobic v Brně. Naše cvičení chrání kloubní aparát, posiluje svalstvo a je vhodné i pro seniory. Buďte fit díky pilates,TRX nebo SM systému.

Odkaz Fit studio Jana Šimková0 bodů. Ohodnotit , nebo .

FITSTORM MAGAZÍN

Spousta zdravých fitness receptů a aktualit ze světa kulturistiky a zdravého životního stylu. Jídelníčky a tréninkové plány na míru, přesně podle vašich parametrů a požadavků. Inspirace do kuchyně i do posilovny, rozhovory se známými tvářemi kulturistiky a sportu, naučné články o bylinkách a doplňcích stravy.

Odkaz FITSTORM MAGAZÍN0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Denní zpravodajství o cyklistice

Vyhraje Peter Sagan opět Mistrovství světa? Obhájí Zdeněk Štybar český mistrovský dres? To a další důležité zprávy ze světa cyklistiky najdete na nejnavštěvovanějším webu o silniční cyklistice - RoadCycling.cz, který je tu s vámi již více než deset let.

Odkaz Denní zpravodajství o cyklistice0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Roland Garros

Přinášíme Vám výsledky z mezinárodního tenisového mistrovství Francie - z French open. Z turnaje, který se hraje každoročně na přelomu května a června v Paříži na dvorcích Rolanda Garrose.

Odkaz Roland Garros0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Další stránky katalogu:

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 26

SEO Katalog © 2012 | Tvorba webových stránek od Zajimava.cz | | Celkem přidáno webů: 8471