Sport

Odkazy v kategorii Sport jsou řazeny podle bodů. Hlasujte pro své stránky a posuňte se na TOP pozice.
Předběhněte vaší konkurenci, buďte jedničkou sekce Sport. Hlasovat je možné pouze 1x za hodinu.

Informace o lyžování

Alpské země se těší přízni lyžařů a milovníků dalších zimních sportů z Čech již několik dekád. Rakousko patří k sedmi nejnavštěvovanějším zemím českými turisty, neboť k nám leží nejblíže. Itálie je zase zemí mnoha tváří a čeští lyžaři neváhají absolvovat delší cestu do italských středisek.

Odkaz Informace o lyžování16536 bodů. Ohodnotit , nebo .

Lyžařské areály v Rakousku

Rakousko je skutečným rájem příznivců alpského stylu lyžování. Sjezdaři se mohou v Rakousku věnovat svému oblíbenému zimnímu sportu na tisících kilometrů sjezdovek, které jsou situovány ve výškách od 550 do úctyhodných 3.450 metrů nad mořem.

Odkaz Lyžařské areály v Rakousku12838 bodů. Ohodnotit , nebo .

Na lyže do Rakouska

Stránky o lyžování v rakouských Alpách, které se těší mezi českými příznivci sjezdového lyžování velké oblibě. Na webu najdete informace o lyžařských střediscích, mapy a popisy sjezdovek v jednotlivých skiareálech.

Odkaz Na lyže do Rakouska12759 bodů. Ohodnotit , nebo .

Lyžování Rakousko

Web o alpském lyžování v rakouských zimních střediscích, která patří mezi to nejatraktivnější, co mohou Alpy nabídnout. Popisy jednotlivých středisek, tipy na nejlepší sjezdovky v oblasti a další informace.

Odkaz Lyžování Rakousko8342 bodů. Ohodnotit , nebo .

Alpy - na-horach.info

Lyžování v Alpách si nejen mezi českými lyžaři získalo bezpočet příznivců. Každou zimní sezónu si stovky tisíc náruživých lyžařů užívají kilometry kvalitně upravených sjezdovek, moderní lanovky, minimální fronty a profesionální servis. Alpská lyžařská střediska nabízejí svým návštěvníkům i několik stovek kilometrů navzájem propojených sjezdovek všech stupňů obtížnosti.

Odkaz Alpy - na-horach.info8332 bodů. Ohodnotit , nebo .

Sjezdové lyžování v Itálii

Lyžování na zasněžených vrcholcích severní Itálie je skvělým způsobem, jak aktivně strávit zimní dovolenou. Vždyť komu by se nechtělo sjíždět zasněžené bílé svahy s azurovým nebem nad hlavou? Mnoho hotelů v Itálii pak nabízí po náročném dni lyžování odpočinek v lázních nebo wellnesscentrech.

Odkaz Sjezdové lyžování v Itálii8151 bodů. Ohodnotit , nebo .

Zimní dovolená v Alpách

Zimní dovolenou na horách si v současné době dopřává velká část Čechů. Čas, prožitý na skvěle upravených sjezdovkách nebo v běžeckých stopách střídají večery v útulných horských chatách s přáteli u krbu nebo wellness centru luxusního hotelu. Vůbec nezáleží na tom, zda se chystáte na lyžování jen na prodloužený víkend nebo na celý týden v čase jarních prázdnin. U nás najdete informace pro každého lyžaře.

Odkaz Zimní dovolená v Alpách7943 bodů. Ohodnotit , nebo .

Kontaktní čočky a sport

U většiny sportů se už dnes bez kontaktních čoček neobejdeme. Ale nejsou čočky jako čočky. Kontaktní čočky typu "Sport Lenses" mají speciální design, který umožňuje perfektní periferní vidění, zvyšuje kontrastní citlivost očí a tím umožňuje ostřejší vidění i za zhoršených světelných podmínek. Vyzkoušejte "Sport Lenses" čočky UltraSilk 55 AC. Jsou dostání v e-shopu online, levně a výhodně, s roztokem 360 ml ZDARMA.

Odkaz Kontaktní čočky a sport50 bodů. Ohodnotit , nebo .

Fitness posilovny

Vybírejte z posiloven a fitness center ve Vašem městě na základě recenzí a ceny vstupu. Posilovny můžete filtrovat dle města a zaměření např. TRX, bosu, crossfit, s trenérem a další. Ke každé posilovně navíc najdete její stručný popis, který Vám pomůže v rozhodování.

Odkaz Fitness posilovny6 bodů. Ohodnotit , nebo .

24live.cz - sportovní výsledky

Živé zápasy, výsledky, detailní statistiky, sportovní zajímavosti, unikátní zápasové vizualizace (match trackery) a mnoho dalšího z více než 25 sportů po celém světě. Na denní bázi intenzivně usilujeme o to, abychom Vám, našim zákazníkům, doručovali co nejaktuálnější a nejpřesnější výsledky ze všech sportovních odvětví, která neustále rozšiřujeme.

Odkaz 24live.cz - sportovní výsledky6 bodů. Ohodnotit , nebo .

Další stránky katalogu:

1 ... 2 3 4 ... 26

SEO Katalog © 2012 | Tvorba webových stránek od Zajimava.cz | | Celkem přidáno webů: 8469