Sport

Odkazy v kategorii Sport jsou řazeny podle bodů. Hlasujte pro své stránky a posuňte se na TOP pozice.
Předběhněte vaší konkurenci, buďte jedničkou sekce Sport. Hlasovat je možné pouze 1x za hodinu.

vysledky.wz.cz

Amatérská stránka s odkazy na světové weby, s milionovou návštěvností, se sportovními výsledky. Hodnocení autora, statistiky, informace, tabulky, trackery, pavouky a hlavně rychlé dodání výsledků.

Odkaz vysledky.wz.cz1 bodů. Ohodnotit , nebo .

Pickero - sportovní poradenství

pick,free picks,betting tips,betting picks,free betting picks,bettingpick,free picks,betting tips,betting picks,free betting picks,bettingpick,free picks,betting tips,betting picks,free betting picks,bettingpick,free picks,betting tips,betting picks,free betting picks,bettingpick,free picks,betting tips,betting picks,free betting picks,betting

Odkaz Pickero - sportovní poradenství1 bodů. Ohodnotit , nebo .

Computertip.4fan.cz - tipy na fotbal, live výsledky

Tipy na fotbal jsou generovány počítačem na základě aktuální formy jednotlivých týmů, jejich střeleckých i obranných schopností a možností. V současné době monitorujeme 78 Ligových soutěží. Naše tipy na fotbal mohou být nápomocny sázkařům a fanouškům fotbalu.

Odkaz Computertip.4fan.cz - tipy na fotbal, live výsledky1 bodů. Ohodnotit , nebo .

Bazar se sportovními potřebami

Slovo sport je anglosaského původu a odvozuje se od slova disport. Znamená obveselení, rozptýlení, vlastně útěk od práce, od povinnosti k zábavě. V našem sportovním bazaru lze nalézt nebo nabídnou vše pro jarní, letní, podzimní i zimní sporty. Stejně tak je zde inzerce pro outdoorové i indoorové sportovní aktivity.

Odkaz Bazar se sportovními potřebami1 bodů. Ohodnotit , nebo .

Dětské domácí prolézačky

Dětské prolézačky do dětského pokojíčku. Děti milují pohyb, proč jim ho nedopřát přímo u Vás doma. Naše domácí prolézačky snadno nainstalujete i do malých prostor buď ke zdi nebo zapřete mezi stropem a zemí. Dětské prolézačky Suprafort si najdou místo v každé domácnosti.

Odkaz Dětské domácí prolézačky1 bodů. Ohodnotit , nebo .

Domácí fitness - Eliptické trenažéry

Eliptical je aerobní trenažer pro komplexní cvičení. A aby cvičení bylo také radostí, je třeba dodržovat několik rad. U nás Vám všechny informace podají profesionální a perfektně proškolení zaměstnanci. Stačí jen navštívit naše internetové stránky.

Odkaz Domácí fitness - Eliptické trenažéry0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Fit studio Jana Šimková

Nabízíme pestrou nabídku kurzů spirals, pilatesu, TRX, power yogy či aqua aerobic v Brně. Naše cvičení chrání kloubní aparát, posiluje svalstvo a je vhodné i pro seniory. Buďte fit díky pilates,TRX nebo SM systému.

Odkaz Fit studio Jana Šimková0 bodů. Ohodnotit , nebo .

BikeMapy

Na tejto stránke nájdete rôzne zaujímavé cyklotrasy, ktoré môžete skúsiť vo svojom voľnom čase. Taktiež tu nájdete aj zaujímavé cyklobody, ktoré sa oplatí navštíviť a rovnako aj tipy na trasy pre rodiny s deťmi. Ak by sa vám môj content páčil, určite by som bol rád za spätnú väzbu.

Odkaz BikeMapy0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Domácí fitness - Pingpongový stůl

Pingpongový stůl umožňuje bavit se prakticky za každého počasí doma i venku a navíc hra potěší dospělé i děti. V našem e-shopu najdete široký výběr pingpongových stolů a zároveň i pingpongové pálky a míčky pro začátečníky i profesionály.

Odkaz Domácí fitness - Pingpongový stůl 0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Boulderování v Praze

Jedinečná boulderová stěna u Výstaviště v Holešovicích. Celková plocha boulderové stěny je přes 300 m2 a její maximální výška činí 4,3 m. Nachází se zde okolo 5 000 chytů a po celé ploše pod stěnou je perfektní dopadiště.

Odkaz Boulderování v Praze0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Další stránky katalogu:

1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 26

SEO Katalog © 2012 | Tvorba webových stránek od Zajimava.cz | | Celkem přidáno webů: 8470