Sport

Odkazy v kategorii Sport jsou řazeny podle bodů. Hlasujte pro své stránky a posuňte se na TOP pozice.
Předběhněte vaší konkurenci, buďte jedničkou sekce Sport. Hlasovat je možné pouze 1x za hodinu.

BikeMapy

Na tejto stránke nájdete rôzne zaujímavé cyklotrasy, ktoré môžete skúsiť vo svojom voľnom čase. Taktiež tu nájdete aj zaujímavé cyklobody, ktoré sa oplatí navštíviť a rovnako aj tipy na trasy pre rodiny s deťmi. Ak by sa vám môj content páčil, určite by som bol rád za spätnú väzbu.

Odkaz BikeMapy0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Svaly.info

Svaly.info - Web o posilování, životosprávě a pochopení základních technik cviků. Předáme Vám důležité informace pro snadný a efektivní start do světa fitness. Věříme, že web pomůže (nejen) začátečníkům k dosažení dokonalého těla. Pro více informací navštivte náš web.

Odkaz Svaly.info0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Tenisový Fed Cup

V tenisovém Fed Cupu hraje v elitní soutěži každý rok 8 nejlepších ženských tenisových družstev o titul nejlepšího tenisového týmu světa. Turnaj se hraje celoročně, vyřazovacím pavoukovým způsobem.

Odkaz Tenisový Fed Cup0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Your Fit Program

Revoluční 6týdenní program. Zapracuj s námi na tvém novém já. V našem programu budeš dostávat každých 7 dní po dobu 6 týdnů svůj osobní YourFitProgram, který bude obsahovat nutriční a cvičební plán vytvořené přímo tobě na tělo.

Odkaz Your Fit Program0 bodů. Ohodnotit , nebo .

EV Bike.cz | Proměňte své kolo na elekt

Sada EVBIKE pro snadnou konverzi libovolného kola na elektrokolo. Sada EVBIKE pro snadnou konverzi libovolného kola na elektrokolo. Sada EVBIKE pro snadnou konverzi libovolného kola na elektrokolo.

Odkaz EV Bike.cz | Proměňte své kolo na elekt0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Fit studio Jana Šimková

Nabízíme pestrou nabídku kurzů spirals, pilatesu, TRX, power yogy či aqua aerobic v Brně. Naše cvičení chrání kloubní aparát, posiluje svalstvo a je vhodné i pro seniory. Buďte fit díky pilates,TRX nebo SM systému.

Odkaz Fit studio Jana Šimková0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Golfové hřiště - Čertovo Břemeno

Přijďte si zahrát golf do malebné krajiny v okolí Monice se skvělou dostupností od Prahy. Krásné 18 jamkové golfové hřiště s golfovou akademií. Pravidelné pořádání turnajů, rodinná atmosféra a dárky k startovnému. Výborná restaurace s denním menu, používáme pouze kvalitní suroviny z místních farem. Golf u nás si užijete Vy i celá rodina. Těšíme se na vaší návštěvu

Odkaz Golfové hřiště - Čertovo Břemeno0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Outdoor School Jizera | Outdoor School

Zajišťování sportovních aktivit, firemních akcí, školení, teambuildingů a školních výletů. Organizace vodáckých a horolezeckých kurzů. Půjčovna lodí,rafty,lanový areál.Aerobik klub: bodyforming, Zumba,Pilates, Flow tonic

Odkaz Outdoor School Jizera | Outdoor School 0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Jóga Letná Praha

Moderní jógové studio na Praze 7. Přijďte vyzkoušet jógu pro začátečníky, power jógu, pilates, jógu na bolavá záda a další styly jógy. Naši zkušení lektoři vám pomohou načerpat novou energii. Rezervujte si lekci online.

Odkaz Jóga Letná Praha0 bodů. Ohodnotit , nebo .

S koloběžkou do města i do přírody

Koloběžka je dopravní prostředek opravdu pro každého. Jízda na koloběžce působí pozitivně na fyzickou stránku člověka. Vše o tomto, v posledních letech stále více oblíbeném, dopravním prostředku se dozvíte na naší webové stránce.

Odkaz S koloběžkou do města i do přírody0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Další stránky katalogu:

1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 26

SEO Katalog © 2012 | Tvorba webových stránek od Zajimava.cz | | Celkem přidáno webů: 8462