Kultura

Odkazy v kategorii Kultura jsou řazeny podle bodů. Hlasujte pro své stránky a posuňte se na TOP pozice.
Předběhněte vaší konkurenci, buďte jedničkou sekce Kultura. Hlasovat je možné pouze 1x za hodinu.

Svět kytar - vše o kytaře

Magazín o kytarovém dění nabízí pohled pod pokličku kytarových efektů, zesilovačů i samotných kytar. Kromě toho přináší zajímavosti ze světa kapel, kytaristů i hudebních studií. Podívejte se, co je v kytarovém světě nového.

Odkaz Svět kytar - vše o kytaře1 bodů. Ohodnotit , nebo .

OPEN-MIC.cz | Přijď a hraj!

Open mic obecně znamená příjemný večer v kavárně, čajovně nebo baru, kde se na pódiu vystřídá několik písničkářů s vlastní autorskou tvorbou. Vystoupit může každý a rozmanitost večera nabízí neopakovatelnou kulturní podívanou a autentický kontakt publika s neznámými i slavnými interprety. OPEN-MIC.cz je koncert písničkářů a festival autorské tvorby. Přijď a hraj!

Odkaz OPEN-MIC.cz | Přijď a hraj!1 bodů. Ohodnotit , nebo .

Káva na cesty

Pokud patříte mezi milovníky dobré kávy a chcete si ji dopřát nejen doma, ale i v kanceláři, nebo na cestách, jste tu správně. Představujeme vám přenosný kávovar STARESSO, který k přípravě kávy nepotřebuje žádnou elektřinu a je vítězem red dot award 2016.

Odkaz Káva na cesty0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Program TV

Stránka Program.sk , ktorá sa teší stále väčšej čítanosti, prešla kompletným redizajnom. Jej cieľom je priblížiť sa použivateľovi, ktorý si teraz môže nájsť kompletný TV program viac ako 140 najobľúbenejších televizných staníc.

Odkaz Program TV0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Rodinná zábavní areál Fábula

Hledáte místo kam vyrazit s rodinkou za každého počasí? Hlavní myšlenkou parku je, aby zabavil všechny ve věku od 2 do 99 let. Najdete tady divadlo, hlavolamy, bludiště a mnoho dalších. Na konci dne si každý uvědomí, že i bez počítače a tabletu jde zažít množství srandy.

Odkaz Rodinná zábavní areál Fábula0 bodů. Ohodnotit , nebo .

pichnito.cz | vytvoř si vlastní styl

Vytváříme nestárnoucí odznáčky s novou tváří. Jsou stále v módě i přesto, že je obléká již několikátá generace. Malé, a přesto dělají velký dojem. Vezměte svůj styl do vlastních rukou, pichnito.

Odkaz pichnito.cz | vytvoř si vlastní styl0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Repertoár Divadla Járy Cimrmana, hra Afrika

Jedna z nejznámějších her z repertoáru Divadla Járy Cimrmana. Divadelní hra Afrika autorů Cimrman, Smoljak, Svěrák je uváděna několik desítek let a stále oslovuje široké publikum. Hra s podtitulem Češi mezi lidožravci zajímá již několikátou generaci.

Odkaz Repertoár Divadla Járy Cimrmana, hra Afrika0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Památník Terezín

Koncentrační tábor Terezín s národním hřbitovem nabízí pietní zastavení, prohlídky expozic a vzdělávací semináře. Připravujeme termínované výstavy v Malé pevnosti a bývalých Magdeburských kasárnách.

Odkaz Památník Terezín0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Nová forma feudalismu

Společenské zřízení, ve kterém prostým i vznešeným občanům vládnou novodobí šlechtici. Dobrá sociální péče a žádná vězení. Kombinace moderního způsobu života s tím ze starých dob.

Odkaz Nová forma feudalismu0 bodů. Ohodnotit , nebo .

GigaFilm

Giga film vám nabízi ty nejlepší filmy online a zdarma, vše můžete sledovat bez stažení nebo kreditu, protože u nás je opravdu všechno zdarma, a stačí si vybrat film a jenom sledovat online, bez registrace.

Odkaz GigaFilm0 bodů. Ohodnotit , nebo .

Další stránky katalogu:

1 ... 2 3 4 5 6 7 ... 16

SEO Katalog © 2012 | Tvorba webových stránek od Zajimava.cz | | Celkem přidáno webů: 8469