Kultura

Odkazy v kategorii Kultura jsou řazeny podle bodů. Hlasujte pro své stránky a posuňte se na TOP pozice.
Předběhněte vaší konkurenci, buďte jedničkou sekce Kultura. Hlasovat je možné pouze 1x za hodinu.

Kapela Skelet

Pětičlenná východočeská kapela hraje klasický i současný melodický rock, pop, evergreeny a lidovky na maturitních a společenských plesech, svatbách, tanečních věnečcích, oslavách, firemních akcích a zábavách. Hudební skupina z Ústí nad Orlicí a České Třebové hraje v obsazení: kytara, baskytara, bicí, klávesy a zpěv. Ze zásady nepoužívá žádné klávesové samohrajky, hotové podklady ani playbacky.

Odkaz Kapela Skelet3 bodů. Ohodnotit , nebo .

Taneční pro dospělé

Chcete se znovu po letech vrátit k tančení a hledáte kurzy tance pro dospělé? Amatérský taneční klub pořádá pravidelné taneční tréninky ale i taneční akce a mnoha další soutěží se účastní. Jestli chcete tancovat, ATK je ta pravá volba.

Odkaz Taneční pro dospělé3 bodů. Ohodnotit , nebo .

Přemysl Otakar II.

České zema za vlády Přemysla Otakara II. Vnitřní a zahraniční politika. Expanze do alpských zemí. Spory s Rudolfem Habsburským. Bitva na Moravském poli a její důsledky. Doba po smrti Přemysla Otakara II.

Odkaz Přemysl Otakar II.2 bodů. Ohodnotit , nebo .

Sandy Brygan - spisovatel, e-knihy, knihy

Sandy Brygan - česká autorka nejen romantických povídek, románů (Plán obchodníka - soubor Povídky do kabelky, Bez sublimace - autobiografický příběh) - spisovatel, e-knihy, knihy. Soubor Povídky do kabelky,

Odkaz Sandy Brygan - spisovatel, e-knihy, knihy2 bodů. Ohodnotit , nebo .

Jan Ostrov

Kytara & hlas, ryzí písničkářství, chanson d! grunge, rozcuchaná emotivní lyrika, sladkobolná srdcerváčská balada, truc postmoderního věku, intimní pohlazení po tajném místě... Oficiální stránky písničkářské individuality.

Odkaz Jan Ostrov2 bodů. Ohodnotit , nebo .

infolk.cz

Portál pro podporu a rozvoj fenoménu českého písničkářství a posouvání hranic folku, pro partnerství a propagaci autorských projektů, pro vytváření platformy pro vznik komunit a uměleckých skupin.

Odkaz infolk.cz2 bodů. Ohodnotit , nebo .

Dětská kytara

Zajímá vás jak vybrat kytaru pro dítě, jaké jsou velikosti, typy kytar a na co si dát pozor. Tyto stránky jsou věnovány právě tomuto tématu. Najdete zde spoustu praktických rad, které vám při hře na kytaru určitě přijdou vhod. Kytara je jedním z nejrozšířenějších hudebních nástrojů a je skvělé, když na ni začnou děti hrát v co nejnižším věku.

Odkaz Dětská kytara2 bodů. Ohodnotit , nebo .

Galerie města Pardubic Matějková

LUDMILA SEEFRIED-MATĚJKOVÁtn_obrazek_1380.jpgtn_obrazek_1379.jpg Ludmila Seefried Matějková patří ke generaci umělců narozených na sklonku 30. let, jejichž dětství provázely hrůzy války a krátce na to zrůdnosti poúnorových událostí a stalinistických 50. let. Tyto vyhrocené situace přirozeně zanechaly stopy ve formování mladého talentu a jeho výtvarné citlivosti. Vyvlastnění majetku v rodném Heřmanově Městci a nucené přestěhování do Mariánských Lázní spolu s dalšími projevy lidské zlovůle se dodnes promítají do Matějkové umělecké výpovědi, která na jedné straně zahrnuje motivy přímého násilí a bolesti, a na straně druhé svět lidské duše s jeho tichými dramaty, jako je vykořenění, sebetrýzeň, apatie, vyprázdnění, samota či ztráta sebeúcty, nebo naopak stav hlubokých niterných prožitků jako je zpytování, sebeuvědomění a kontemplace.

Odkaz Galerie města Pardubic Matějková2 bodů. Ohodnotit , nebo .

Výstava manažerů 2019

Vystavujeme nové absolventy manažerských kurzů v roce 2019. Přijďte se podívat na nové úkazky a zažijte něco neopakovatelného. Výstava je putovní, takže se můžete těšit v Praze, Plzni, Českých Budějovicíh, Ostravě a Olomouci. Těšíme se na Vás.

Odkaz Výstava manažerů 20191 bodů. Ohodnotit , nebo .

VABATECH.cz

VABATECH.cz - ozvučení a osvětlení akcí Zlín, Luhačovice, Vsetín, Valašské Klobouky a okolí. Ozvučení a osvětlení koncertů, zábav, malých festivalů, plesů, oslav, sportovních a jiných společenských událostí. Zajišťujeme zvuk i osvětlení na akcích až pro 1000 lidí. vabatech, ozvučení a osvětlení akcí Zlín, Luhačovice, Vsetín, Valašské Klobouky, ozvučení akcí, ozvučení koncertu, osvětlení akcí, ozvučení kapely, hledáme zvukaře, zvukař Zlín, zvukař, zvukár, zvukař Bača, ozvučení Bača, ozvučení vabatech

Odkaz VABATECH.cz1 bodů. Ohodnotit , nebo .

Další stránky katalogu:

1 ... 2 3 4 5 ... 16

SEO Katalog © 2012 | Tvorba webových stránek od Zajimava.cz | | Celkem přidáno webů: 8462