Kultura

Odkazy v kategorii Kultura jsou řazeny podle bodů. Hlasujte pro své stránky a posuňte se na TOP pozice.
Předběhněte vaší konkurenci, buďte jedničkou sekce Kultura. Hlasovat je možné pouze 1x za hodinu.

Turecko - skvělé místo pro dovolenou

Turisticky oblíbené Turecko se rozkládá současně na dvou světadílech. Hlavními důvody pro cestu do této orientální země bývají obvykle dlouhé písečné pláže a průzračně čisté moře. K dalším pak patří antické či středověké památky a v neposlední řadě též nádherná krajina. K turisticky nejatraktivnějším oblastem patří Turecká a Egejská riviéra.

Odkaz Turecko - skvělé místo pro dovolenou14545 bodů. Ohodnotit , nebo .

Dovolená

Možná právě sedíte u počítače nebo listujete na displeji a přemýšlíte, kam se letos vydáte na dovolenou. Nejsložitější často bývá rozhodnout se mezi mnoha lákavými destinacemi, kam se vpravit letos.

Odkaz Dovolená13540 bodů. Ohodnotit , nebo .

Plan de Corones

Nejvyšší bod italského zimního lyžařského střediska Kronplatz leží v nadmořské výšce 2.275 metrů. Stejnojmenný vrcholek, z něhož se do údolí spouští většina zdejších sjezdových tratí, leží v Jižním Tyrolsku na severu Itálie. Dle mnoha milovníků lyžování v Itálii jde o jedno z vůbec nejkrásnějších míst ke strávení aktivní zimní dovolené. Ze severu jej ohraničují Zillertalské Alpy a na jihu přechází v Dolomity.

Odkaz Plan de Corones8090 bodů. Ohodnotit , nebo .

Wilder Kaiser

Spleť sjezdovek oblasti SkiWeltu se táhne po řídce zalesněných vrcholcích mezi městečky Ellmau, Scheffau, Söll a Brixen im Thale. Nad údolím se k obloze tyčí mohutný skalní masiv Wilder Kaiser a podle něho dostala celá oblast i své jméno.

Odkaz Wilder Kaiser6658 bodů. Ohodnotit , nebo .

Řecko - bohatá kultura a historie

Populární destinace pro letní dovolenou Řecko je překrásnou zemí s pestrou historií a obdivuhodnou kulturou. Asi každý také ví, že je rodištěm legend, mýtů a bájí a na jeho území se do současné doby dochovala spousta unikátních architektonických památek.

Odkaz Řecko - bohatá kultura a historie5427 bodů. Ohodnotit , nebo .

Encyklopedie kostelů

Stránky zaměřené na stavební a historický vývoj českých kostelů, články z historie, genealogie, rodopisu, archivní pomůcky k popsaným tématům. Projekt začíná koncem března 2017, data budou postupně přidávána.

Odkaz Encyklopedie kostelů740 bodů. Ohodnotit , nebo .

FILMY A TV PROGRAM

Filmy a TV program stanic : Nova,Prima,ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4 Sport, Nova Cinema, Filmbox, Eurosport, Eurosport 2.Televizní program na pět dní dopředu.Stručnž popis obsahu filmu, herců, rok a zemi natočení, délka filmu v minutách.Sportovní přenosy LIVE. Seriály, zábava, hudba -MTV.Aktuální ukazatelčasuprávěprobíhajícíchfilmů.Seriálynapokračování.Programfilmůnacelýtýden.Přírodopisné a cestopisné dokumenty.

Odkaz FILMY A TV PROGRAM23 bodů. Ohodnotit , nebo .

Atelier Horák kreslené portréty

Zhotovuji ručně kreslené portréty na zakázku, svatební obrazy, kresby jednotlivců i skupin podle fotografie. Kreslení se věnuji již než 20 let.

Odkaz Atelier Horák kreslené portréty9 bodů. Ohodnotit , nebo .

Největší české fanstránky Rammstein

Největší české fanstránky Rammstein! Přijďte zjistit aktuální informace! Novinky vždy rychle a v češtině. Naleznete zde Rammstein texty a překlady, zajímavosti o skupině Rammstein, Rammstein diskografii, CD, DVD a klipy. Také se zde nachází informace o aktuálních a chystaných koncertech. Stránky nabízí odkazy na různé remixy, fotky Rammstein a další. Stáhnout si zde můžete tapety Rammstein, ikony, fonty, flashe aj. Rammstein download zde.

Odkaz Největší české fanstránky Rammstein7 bodů. Ohodnotit , nebo .

VÚ 2516 - Dva roky v zeleném

Když Karel Koura nastupuje v roce 1979 základní dvouletou vojenskou službu vůbec netuší jaká dobrodružství ho očekávají. Po počátečním výcviku v Brněnských Jaselských kasárnách (VÚ 6397) skončí v Praze-Vidouli u protivzdušné obrany (VÚ 2516). Zde je svědkem běžné vojenské rutiny, ale i téměř neuvěřitelných případů, které se odehrály na velitelském sále při sledování nepřátelských špionážních letadel kroužících kolem našich státních hranic.

Odkaz VÚ 2516 - Dva roky v zeleném5 bodů. Ohodnotit , nebo .

Další stránky katalogu:

1 ... 2 3 4 ... 16

SEO Katalog © 2012 | Tvorba webových stránek od Zajimava.cz | | Celkem přidáno webů: 8469